Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Nowości
Toczek Kristen
Toczek Kristen
270,00 zł
szt.
Toczek Agnes White
Toczek Agnes White
280,00 zł
szt.
Toczek Angelina
Toczek Angelina
320,00 zł
szt.
Toczek Vanessa
Toczek Vanessa
270,00 zł
szt.
Toczek Viktoria
Toczek Viktoria
320,00 zł
szt.
Toczek Jennifer
Toczek Jennifer
280,00 zł
szt.
Toczek Amanda
Toczek Amanda
250,00 zł
szt.
Toczek Veronica
Toczek Veronica
280,00 zł
szt.
 

Promocje
Toczek Navy Paw
Toczek Navy Paw
290,00 zł 270,00 zł
szt.
Wianek Opaska Ślubna Jasmine
Wianek Opaska Ślubna Jasmine
230,00 zł 140,00 zł
szt.
Kapelusz IVORY
Kapelusz IVORY
380,00 zł 290,00 zł
szt.
Toczek INES
Toczek INES
270,00 zł 220,00 zł
szt.
Toczek Francesca
Toczek Francesca
420,00 zł 360,00 zł
szt.
Toczek TARA
Toczek TARA
310,00 zł 250,00 zł
szt.
Fascynator Ślubny Woalka  Slubna Spinka Alessia
Fascynator Ślubny Woalka Slubna Spinka Alessia
230,00 zł 210,00 zł
szt.
Ozdoba Ślubna Jagoda
Ozdoba Ślubna Jagoda
220,00 zł 190,00 zł
szt.
Fascynator Ślubny Agata
Fascynator Ślubny Agata
250,00 zł 160,00 zł
szt.
Fascynator Ślubny Spinka Kotori
Fascynator Ślubny Spinka Kotori
150,00 zł 110,00 zł
szt.
Wianek Opaska Ślubna Mirabella
Wianek Opaska Ślubna Mirabella
280,00 zł 200,00 zł
szt.
Toczek Ślubny Shika
Toczek Ślubny Shika
250,00 zł 190,00 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

Toczki & Fascynatory & Ozdoby Ślubne MODISTE

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres handel@toczkifascynatory.pl bądź telefonicznie pod numerem 601172977.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl