Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Nowości
Toczek Telma
Toczek Telma
330,00 zł
szt.
Toczek z woalką Silwana
Toczek z woalką Silwana
310,00 zł
szt.
Toczek Simone
Toczek Simone
310,00 zł
szt.
Fascynator Opaska Paula
Fascynator Opaska Paula
170,00 zł
szt.
Opaska Two Flowers
Opaska Two Flowers
90,00 zł
szt.
Opaska Kwiaty Black Flowers 2
Opaska Kwiaty Black Flowers 2
120,00 zł
szt.
Opaska Kwiaty Black Flowers
Opaska Kwiaty Black Flowers
90,00 zł
szt.
Opaska Kokarda Orange
Opaska Kokarda Orange
90,00 zł
szt.
 

Promocje
Toczek Branca
Toczek Branca
250,00 zł 180,00 zł
szt.
Spinka Fascynator Amanda
Spinka Fascynator Amanda
150,00 zł 70,00 zł
szt.
Fascynator Ślubny Wittoria
Fascynator Ślubny Wittoria
120,00 zł 90,00 zł
szt.
Toczek Aleksandra
Toczek Aleksandra
290,00 zł 250,00 zł
szt.
Wianek Opaska Ślubna Mirabella
Wianek Opaska Ślubna Mirabella
280,00 zł 140,00 zł
szt.
Toczek Maja
Toczek Maja
270,00 zł 220,00 zł
szt.
Toczek Marisol
Toczek Marisol
270,00 zł 230,00 zł
szt.
Opaska Fascynator Grafit V
Opaska Fascynator Grafit V
210,00 zł 170,00 zł
szt.
KAPELUSIK PINK
KAPELUSIK PINK
270,00 zł 220,00 zł
szt.
Toczek Colour Mix
Toczek Colour Mix
290,00 zł 240,00 zł
szt.
Ozdoba Ślubna Wianek Alhena
Ozdoba Ślubna Wianek Alhena
240,00 zł 160,00 zł
szt.
Toczek Róża
Toczek Róża
290,00 zł 240,00 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

Toczki & Fascynatory & Ozdoby Ślubne MODISTE

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres handel@toczkifascynatory.pl bądź telefonicznie pod numerem 601172977.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl