Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Nowości
Toczek Fascynator Modern
Toczek Fascynator Modern
310,00 zł
szt.
Czarna woalka Fascynator Elisa Black II
Czarna woalka Fascynator Elisa Black II
180,00 zł
szt.
Opaska Fascynator Floss
Opaska Fascynator Floss
160,00 zł
szt.
Fascynator Opaska Ivory and Silver
Fascynator Opaska Ivory and Silver
180,00 zł
szt.
Opaska Fascynator Kira Black and Natural
Opaska Fascynator Kira Black and Natural
180,00 zł
szt.
Opaska Fascynator Pewter
Opaska Fascynator Pewter
190,00 zł
szt.
Fascynator Opaska Eloisa Navy
Fascynator Opaska Eloisa Navy
210,00 zł
szt.
Promocje
Ozdoba Ślubna Jagoda
Ozdoba Ślubna Jagoda
220,00 zł 190,00 zł
szt.
Toczek Adalina
Toczek Adalina
270,00 zł 210,00 zł
szt.
Wianek Opaska Ślubna Eliza
Wianek Opaska Ślubna Eliza
160,00 zł 80,00 zł
szt.
Wianek Ślubny Lotta
Wianek Ślubny Lotta
160,00 zł 130,00 zł
szt.
Toczel Elvira
Toczel Elvira
450,00 zł 410,00 zł
szt.
Toczek Branca
Toczek Branca
250,00 zł 180,00 zł
szt.
Wianek Opaska Fiona
Wianek Opaska Fiona
240,00 zł 180,00 zł
szt.
Opaska Grafit
Opaska Grafit
210,00 zł 160,00 zł
szt.
Wianek Ślubny Kryształowy Wiktoria
Wianek Ślubny Kryształowy Wiktoria
430,00 zł 340,00 zł
szt.
Wianek Opaska Ślubna Maja
Wianek Opaska Ślubna Maja
170,00 zł 90,00 zł
szt.
Spinka Ślubna Shine
Spinka Ślubna Shine
170,00 zł 130,00 zł
szt.
Ozdoba Ślubna Wianek Alhena
Ozdoba Ślubna Wianek Alhena
240,00 zł 180,00 zł
szt.
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

Toczki & Fascynatory & Ozdoby Ślubne MODISTE

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres handel@toczkifascynatory.pl bądź telefonicznie pod numerem 601172977.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl